Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля халоген на Алфа 146 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от HooL
    Еми фаровете, които са доло на бронята. Аз само за тях знаех, че се казват халогени, но явно съм в грешка JORDI дано знаеш как се сменят и те да обясниш
    Ами за фаровете за мъгла, ако намериш канал е добре, защото лесно ще се справиш и с капачето и с пластините, иначе аз съм залягал и с голямо усилие го правех това упражнение понеже колата ми е много ниска има,няма 10-12см. Успех!
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от HooL
      Еми фаровете, които са доло на бронята. Аз само за тях знаех, че се казват халогени, но явно съм в грешка JORDI дано знаеш как се сменят и те да обясниш
      Много таковано се сменят, както и повечето неща по тая кола...Имам няква схема в книжката, ама сега не е в мен, за да обясня подробно какво пише, затва ше карам по спомени. Доколкото помня свалянето на капачето не е трудно, но слагането му като хората после май е голям зор. Талянса му работа. Сваляш капачето, вадиш целия фар, сменяш крушката, поставяш го пак и го затваряш. Тва трябва да е процедурата
      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

забравих да кажа, че е добре да пипаш по-внимателно в тия студове, да не натрошиш капачето
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
        X